Ajutor pentru Silvian Guranda

Cei care au o Biblie românească în variantă electronică veţi şti poate că textul a fost introdus de Silvian Guranda. Mai multe nu ştiam despre dumnealui înainte ca bunul meu prieten Voicu Bojan să pornească acţiunea de “comando” de binefacere despre care puteţi citi mai jos.

Dragilor,

Fara patetisme si bla bla-uri, treaba sta, pe repede inainte, in felul urmator:

Povestea lui Silvian, prietenul meu, a inceput cu o iesire la iarba verde cu familia – nevasta si 3 copii. O muscatura de capusa i-a schimbat radical viata. S-a infectat cu un parazit cu nume frumos – Borelia care a generat o boala destul de ciudata numita Lyme.

Mai nimeni in Romania (mortii domnului Lazarescu) nu prea stie ce e si de unde se apuca. Asa ca a inceput ping-pongul cu un om tot mai bolnav, cu sistemul imunitar prabusit. In cele din urma a sfirsit la psihiatru. Dihania s-a insinuat in sistemul nervos si i-a dat peste cap tot organismul, generind si o tumoare pe creier. Slava Domnului a supravietuit operatiei si azi e viu. Povestea e complexa si e buna de roman autobiografic – sper sa-I las lui placerea sa-l scrie intr-o zi.

Silvian a devenit in citiva ani dintr-un tip activ, om de radio si cap de familie cu multiple talente, un pensionar de boala, un fel de rejectat al societatii. Are o pensie de 230 de ron, adica vreo 60 de euro.

Zilele astea insa se intrevede o raza de speranta. Silvian a descoperit o clinica in Germania specializata exact pe problema lui. Medicii de acolo i-au raspuns la mesaj si sunt gata sa-l ajute. Starea lui e din pacate tot mai proasta, iar testele medicale sunt o urgenta. Il citez scurt pe doctorul de la Borreliose Centrum Ausburg:

Dear Silvian,I think you suffer from chronic Lyme and coinfections. After reading your history I would propose to test for Lyme activity (CD57 and Elispot-LTT), for Chlamydia pneumoniae (antibodies and Elispot-LTT), Ehrlichia (antibodies and Elispot-LTT), ANA-titre, ANCA, Babesia antibodies. I think it is a combination of chronic Lyme with Chlamydia infection…

Din pacate drumul in Germania, spitalizarea si testele aferente nu se pot face fara bani. Habar n-am citi. Am initiat aceasta actiune de comando sperind sa-l putem ajuta cumva. Orice suma e binevenita. E un mare privilegiu ca astazi sa putem fi de folos cuiva, oricui.

Ca sa fie totul rapid si direct, va trimit contul sotiei lui si adresa lui de email (silvianguranda@gmail.com), poate o sa-I scrieti macar un mesaj scurt de incurajare.

GURANDA LIDIA VIORICA
IBAN RON: RO 80 BTRL 01 301 201 938 165 XX
IBAN USD: RO 63 BTRL 01 302 201 938 165 XX
IBAN EURO: RO 29 BTRL 01 304 201 938 165 XX
bank: Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca
swift code: BTRL RO22CJA

Va multumesc din inima, anticipat, la fiecare. Doamne-ajuta! Voicu Bojan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: